Balsemen


Een meer uitgebreide dienstverlening aanbieden aan de nabestaanden is voor de hedendaagse uitvaartverzorger een noodzaak.

Door hygiŽnische en TIJDELIJKE bewaringszorgen voor te stellen bij de aanneming van een overlijden, kan in de beste omstandigheden afscheid genomen worden van de dierbare overledene.
Een behandeling geeft aan de afgestorvene terug een natuurlijk uitzicht, zonder hinderlijke geuren of uitvloeiingen.
Meerdere begrafenisondernemers hebben reeds het nut en de noodzaak van een thanatopraxie-behandeling ingezien.
Bij een internationale overbrenging is voor vele landen een attest van behandeling verplicht.
De vraag om thuisopbaring wordt terug meer gesteld. Een thuisbehandeling behoort ook tot de mogelijkheden, zonder de verplichting een bijkomende koelinstallatie te plaatsen.
Voor lichamen die voor een opbaring behandeld zijn geweest en waarvoor nadien crematie plaats heeft, zijn er GEEN bezwaren.
Voor overlijdens na ongeval, autopsie enz., kan het voor de familie een troost zijn om op een menswaardige manier afscheid te nemen.

Extra vervoer voor behandeling is niet noodzakelijk, wij doen de uitvoering op de plaats waar het stoffelijk overschot zich bevindt.
Principieel nemen wij geen contact met de familie, maar behandelen wij rechtstreeks met de uitvaartverzorger, tenzij anders gewenst.
Tevens kunnen wij U een budgetvriendelijk tarief aanbieden.Wie zijn we | Balsemen | Diensten Internationaal | Diensten Nationaal | Info | Contact